Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Postaláda, szórólaptartó

Főkategória >Postaláda, szórólaptartó

Postaláda, szórólaptartó

Bár manapság a levelezésünk jelentős része elektronikus úton zajlik, a klasszikus
levélszekrények szerepe és helye nem változik. Válassza ki az Önnek megfelelő postaládát!
Kínálatunk igazodik a felhasználás helyéhez, a beépíthetőséghez, a kívánt formához, színhez és
még a speciális igényekhez is.

Beltéri- és kültéri postaláda. Szórólaptartó.
Lépcsőházi postaláda:

Társasházak, lakóparkok lépcsőházának falára, bejárójába helyezhető postaláda. Esőtől, párától mentes helyre szerelhető. Acéllemezből készült, színterezéssel festett, legelterjedtebb mérete megfelel a postai küldemények számára előírtaknak. A4-es formátumú küldemények is biztonságosan és sérülésmentesen belehelyezhetők, de kapható kisebb méretű, kizárólag borítékokra méretezett változat is.

Lépcsőházi postaláda, fekvő:

A fali postaláda fektetett változata. Olyan falakra ideális, ahol kevés hely van, mert sok levélszekrény felhelyezhető viszonylag kis felületre, kényelmes elérhetőséggel. Acéllemez anyagú, színterezéssel festett kivitelű postaláda, esőtől, párától mentes helyre érdemes szerelni.

Kültéri postaláda:

Kapura, házfalra szerelhető levélszekrény, horganyzott lemezből készült, ellenáll az esőnek és a párának is. A küldemények bedobása és ürítése azonos oldalról, az utca felől történik.    

Kültéri, esővédős postaláda:

Ennél a postaláda típusnál a bedobó nyílásra esővédő ajtót szereltek, hogy még az erősebb, oldalirányú csapadék se folyhasson a belsejébe. Színterezett levélszekrény, anyaga horganyzott lemez. 

Kültéri postaláda, kétoldali bedobónyílással:

Kapura, kerítésre is szerelhető postaláda, mindkét oldalán található bedobó nyílás. A küldemények kézbesítése az utca felől, a levélszekrény ürítése belülről, az udvar felől történik, így a levelek kivételéhez nem kell kimenni az utcára. A bedobó nyílás esővédő ajtóval van felszerelve, ami megvédi a leveleket az elázástól. Színterezett láda, horganyzott lemezből kialakítva. 

Rozsdamentes postaláda:

Nemesacél lemezből készült levélszekrény, abszolút időjárásálló. A szál csiszolt rozsdamentes felület nemcsak strapabíró, de modern és esztétikus megjelenésű, a kert díszévé válhat.

Időjárásálló postaláda:

Műanyag levélszekrény, a fedele átfedéssel zár. Rendkívül ellenálló, védelmet biztosít az esővel, záporral, zivatarral, viharos széllel és az UV-sugarakkal szemben is.

Oszlopba építhető postaláda:

Teleszkópos kialakítású postaláda, így könnyen beállítható a meglévő oszlop, kerítés vastagságához. A bedobó nyílás az utca felőli oldalon található, a levélszekrény a belső oldalon lévő nyitható ajtón keresztül üríthető. Nemesacél lemezből készült, kiváló időjárásálló tulajdonságú.

Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső.hu