Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Kültéri Postaláda


Kültéri postaláda:

Kapura, házfalra szerelhető levélszekrény, horganyzott lemezből készült, ellenáll az esőnek és a párának is. A küldemények bedobása és ürítése azonos oldalról, az utca felől történik.    

Kültéri, esővédős postaláda:

Ennél a postaláda típusnál a bedobó nyílásra esővédő ajtót szereltek, hogy még az erősebb, oldalirányú csapadék se folyhasson a belsejébe. Színterezett levélszekrény, anyaga horganyzott lemez. 

Kültéri postaláda, kétoldali bedobónyílással:

Kapura, kerítésre is szerelhető postaláda, mindkét oldalán található bedobó nyílás. A küldemények kézbesítése az utca felől, a levélszekrény ürítése belülről, az udvar felől történik, így a levelek kivételéhez nem kell kimenni az utcára. A bedobó nyílás esővédő ajtóval van felszerelve, ami megvédi a leveleket az elázástól. Színterezett láda, horganyzott lemezből kialakítva. 

Rozsdamentes postaláda:

Nemesacél lemezből készült levélszekrény, abszolút időjárásálló. A szál csiszolt rozsdamentes felület nemcsak strapabíró, de modern és esztétikus megjelenésű, a kert díszévé válhat.

Időjárásálló postaláda:

Műanyag levélszekrény, a fedele átfedéssel zár. Rendkívül ellenálló, védelmet biztosít az esővel, záporral, zivatarral, viharos széllel és az UV-sugarakkal szemben is.

Oszlopba építhető postaláda:

Teleszkópos kialakítású postaláda, így könnyen beállítható a meglévő oszlop, kerítés vastagságához. A bedobó nyílás az utca felőli oldalon található, a levélszekrény a belső oldalon lévő nyitható ajtón keresztül üríthető. Nemesacél lemezből készült, kiváló időjárásálló tulajdonságú.


Sorrend:


Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső.hu